Høsnarungi classic 22

Alle børn (og deres forældre) bør starte livet med en bObles Kylling!

429,95 kr
Litur:
Vøran er á goymlsu

 • Høsnarungi classic 22.

  Alle børn (og deres forældre) bør starte livet med en bObles Kylling!

  Den bliver nemlig familiens bedste ven, når baby skal til at ligge på maven. Kyllings buede overfalde kan bruges som sliske, når baby skal styrke nakke og ryg.

  Den passer også ind i maven på den store bObles Elefant, som så kan bruges som vippe og styrke vestibulærsansen. En dejlig og rolig aktivitet med baby.

  Når barnet rammer tumlingealderen og er begyndt at sidde selv, er Kylling fantastisk til det kontrollerede vip. Tumlingen kan sidde på Kylling og vippe frem og tilbage samt fra side til side med begge fødder solidt plantet på gulvet. Og når barnet er blevet sikker på benene, kan bObles Kylling bruges til at vippe stående. Også på et ben.

  Psst Det kan mor og far også, mens de laver mad eller ser TV. Vi bliver aldrig for gamle til at styrke balancen. De naturlige farver er omhyggeligt udvalgt, for at skabe rolige, sanselige og inspirerende omgivelser for barnet at lege i, samtidig med at farverne, såvel som tumlemøblerne er tidløse og kan holde til mere end én sæson.

  Mål: H11 x L26 x B24 cm

  Ligesom bObles andre tumlemøbler, er Classic 2022-serien lavet i fast EVA-skum med en blød overlade, som inviterer til leg, fantasi og motorisk udfoldelse for baby, tumling og barn. Samtidig fungerer de fantastisk som interiør til hele hjemmet.

 • Vørunummar
  01-103-024 CHICKEN
Fylg okkum