Fílur S16 - Classic 22

bObles Elefant er et fantastisk tumlemøbel til børn i alle aldre.

639,95 kr
Litur:
Vøran er á goymlsu

 • Fílur S16 - Classic 22.

  bObles Elefant er et fantastisk tumlemøbel til børn i alle aldre.

  Elefant er en vigtig del af babyens, tumlingens og barnets motoriske udvikling.

  Den lille baby kan træne nakken ved at ligge hen over den behagelige runding på Elefant. Ligesom baby kan styrke ryg og vestibulærsans ved at ligge i maven på Elefant og vippe frem og tilbage.

  Når dit barn skal lære at gå, er bObles Elefant perfekt at rejse sig op ad, fordi overfladen er skridsikker og blød, så hverken dit barn eller dit gulv slår sig i opstartsfasen. Elefant er allerede et ikonisk møbel til både stuen og børneværelset men styrken ligger i høj grad i dens multifunktion. For ud over at barnet kan bruge den som stol, vippebræt og gyngehest, så slår den det meste legetøj, når der skal bygges tumlebaner, vaskes hænder eller bages boller.

  De naturlige farver er omhyggeligt udvalgt, for at skabe rolige, sanselige og inspirerende omgivelser for barnet at lege i, samtidig med at farverne, såvel som tumlemøblerne er tidløse og kan holde til mere end én sæson.

  H21 x L37 x B16 cm

  Ligesom bObles andre tumlemøbler, er Classic 2022-serien lavet i fast EVA-skum med en blød overlade, som inviterer til leg, fantasi og motorisk udfoldelse for baby, tumling og barn. Samtidig fungerer de fantastisk som interiør til hele hjemmet.

 • Vørunummar
  01-101-016ELEPHANT S
Fylg okkum