Toyblæur 3 stk - Dragon Tales


179,95 kr
Vøran er á goymlsu

 • Toyblæur 3 stk - Dragon Tales.


  Bleerne kommer i en sampak bestående af én helfarvet i en mørkegrøn farve, én helfarvet mørkeblå og én med illustrationer af drager og ridder i forskellige landskaber, som også findes på sengetøjet fra samme serie. Stofbleer kan man aldrig få nok af og derfor er denne sampak et must-have for forældre med babyer og småbørn. Brug stofbleerne i forbindelse med amning eller når du giver flaske og som bøvseklud eller skifteunderlag på farten. Kan også anvendes som putteklud, hagesmæk, svøb eller som et alternativ til en solhat, hvis du en dag kommer afsted uden.

  Stofbleerne er designet i Danmark. Match dem med øvrige produkter fra den store Dragon Tales kollektion.

  ADVARSEL! Må ikke anvendes i nærheden af åben ild.

  Vaskeanvisning: kan maskinvaskes ved 60 grader.

  Om temaet Dragon Tales
  Med små fortællinger inviteres barnet ind i et rigtigt drageunivers. Her møder barnet skovdrager, slotsdrager, flyvende drager, sultne drager og ildspyende drager. Sammen med hver deres loyale ridder udforsker dragerne de snedækkede bjergtoppe, langsomt rindende åer, dybe blå skovsøer og vulkaner i udbrud. De begiver sig ud på eventyr, og besøger landsbyer og slotte. Dragon Tales er små fortællinger om venskaber, om at kunne leve sammen trods store forskelligheder, og om lysten til at opleve og udforske nye områder.


  Kort om GOTS-certificeringen
  Garanterer et økologisk produkt, produceret ud fra en række høje miljømæssige standarder for hele produktionskæden lige fra høstningen af råmaterialerne til emballagen. GOTS sikrer, at produktet er produceret under gode arbejdsforhold. Sebra licensnummer: CU1014229.

 • Vørunummar
  101110009
Fylg okkum