Seingjarrond-Pixie Land


749,95 kr
Vøran er ikki á goymlsu

 • Seingjarrond-Pixie Land.


  Sengeranden har på den ene side Pixie Land print med håndtegnede små fortællinger om Pixierne, mens den på den anden side er ensfarvet lyslilla.

  Sebra sengeranden passer til Sebra Sengen, Baby & Jr., men den passer også til en standard barneseng, størrelse 60x120 cm. Hvis sengeranden er for lang til sengen, kan den overlappe med den ene ende ovenpå den anden, hvorved sengeranden kan tilpasses en mindre seng. Sengeranden må kun bruges i barnesengens øverste position.
  Bindebåndene skal bindes og justeres med en knude på ydersiden af barnesengen. Af sikkerhedsmæssige årsager må der ikke laves en løkke. Sengeranden skal fastgøres med bundne knuder. I tilfælde, hvor bindebåndene i bunden af sengeranden ikke bliver brugt, skal disse klippes helt af således at babyen ikke kan komme i kontakt med dem. Funktionelle snore må ikke klippes af på grund af risikoen for optrevling.

  Stop med at bruge sengeranden ved de første tegn på skade.
  Anbefalet alder: 0-6 måneder.

  ADVARSEL! Sørg for, at bindebåndene forbliver sikkert fastgjort til barnesengen.
  ADVARSEL! Fjern sengeranden, når barnet kan sidde uden hjælp.
  Når barnet kan sidde op eller stå uden hjælp, bruger børn ofte sengeranden som afsætningstrin, som kan føre til, at barnet falder ud over barnesengen.
  ADVARSEL! Må ikke anvendes i nærheden af åben ild.

  Sengeranden er testet og godkendt i henhold til EN 16780:2018 Tekstile børneomsorgsprodukter.

  Pleje: Maskinvask, 30°C skånsomt. Må ikke tørretumbles. Må ikke stryges. Må ikke bleges. Må ikke renses kemisk. Trækkes i form i våd tilstand.

  Længde (cm)360

 • Vørunummar
  100420018
Fylg okkum