Meyrugloypingur Classic 22

Kryb, kravl, rul og hop. bObles Myresluger sætter ikke bare gang i fantasien men også i motorikken, og er et absolut must have til børneværelset!

2.599,95 kr
Litur:
Vøran er á goymlsu

 • Meyrugloypingur Classic 22.

  Kryb, kravl, rul og hop. bObles Myresluger sætter ikke bare gang i fantasien men også i motorikken, og er et absolut must have til børneværelset!

  Det er umuligt ikke at forsvinde ind i legen, når barnet kaster sig over Myreslugers fire forskellige tumlemøbler. Styrken ligger i Myreslugers multifunktionalitet på få sekunder kan den transformere sig fra Gyngestol, trappe og forhindringsbane til bord og stole til teselskabet.

  To af delene vipper, mens de to andre står fast, og det gør trappe- og skammelfunktionen til en sjov og udfordrende leg for barnet, der samtidig skal forholde sig til ændringen i bredden på trinene for hvert skridt.Sæt den næstmindste del under en af de to større og pludselig har barnet og tumlingen en fantastisk gyngestol eller gyngehest.

  Når mor og far skal lave en kop te, kan Myresluger blive til en sjov lille kravlegård, når de to store dele ligges på siden og sættes sammen. Her kan den lille baby trygt sidde og vente på sine forældre, mens sanserne bliver stimuleret på det bløde EVA-skum.

  Kombiner bObles Myresluger med Skildpadde og lad den siddende baby eller tumling få en sjov og sikker vippetur, eller lad Myresluger blive en del af racerbilen på Tumlebræt.

  Når barnet skal lidt ned i tempo, er Myresluger sjov at stable og vælte. Ligesom den er perfekt som balancebom, når den bliver lagt på siden og øves linedans.

  De naturlige farver er omhyggeligt udvalgt, for at skabe rolige, sanselige og inspirerende omgivelser for barnet at lege i, samtidig med at farverne, såvel som tumlemøblerne er tidløse og kan holde til mere end én sæson.

  Mål: H42 x L48 x B24 cm

  Ligesom bObles andre tumlemøbler, er Classic 2022-serien lavet i fast EVA-skum med en blød overlade, som inviterer til leg, fantasi og motorisk udfoldelse for baby, tumling og barn. Samtidig fungerer de fantastisk som interiør til hele hjemmet.

 • Vørunummar
  01-105-024ANT.
Fylg okkum