Hæddarmátari - Dragon Tales


269,95 kr
Vøran er á goymlsu

 • Hæddarmátari - Dragon Tales.


  Glæd dig over at se dit barn vokse og skab minder om, hvordan dit barn stak i vejret startende fra 56 cm. til 179 cm. Børn elsker at se og markere deres fremskridt måned for måned, år for år. Højdemåleren er lavet af papir monteret mellem to træholdere og kræver blot et søm for at blive hængt op.
  I baggrunden på højdemåleren er en høj plante illustreret - tankerne ledes hen imod en bønnestage. På plantens blade gør drager og riddere ophold og allerøverst oppe har den store plante fanget et ridderslot.
  Markér barnets højde direkte på højdemåleren med en tusch eller små klistermærker - skriv eventuel alder på, så I sammen kan følge fremskridt.
  Sød udsmykning til ethvert legeværelse, børneværelse eller et af hjemmets øvrige rum.

  En oplagt babyshowergave eller barselsgave til den nyfødte.

  Om temaet Dragon Tales
  Med små fortællinger inviteres barnet ind i et rigtigt drageunivers. Her møder barnet skovdrager, slotsdrager, flyvende drager, sultne drager og ildspyende drager. Sammen med hver deres loyale ridder udforsker dragerne de snedækkede bjergtoppe, langsomt rindende åer, dybe blå skovsøer og vulkaner i udbrud. De begiver sig ud på eventyr, og besøger landsbyer og slotte. Dragon Tales er små fortællinger om venskaber, om at kunne leve sammen trods store forskelligheder, og om lysten til at opleve og udforske nye områder.

  FSCFSC MIX 70% CU - COC - 873692
  Materiale250g art paper
  Bredde (cm)20
  Højde (cm)125
  Dybde (cm)2
  VaskeanvisningerAftørres med klud

 • Vørunummar
  800310004
Fylg okkum